Ny personalchef på plats

Mats KarmefjordMats Karmefjord har tillträtt som VR Track Swedens nye personalchef. Mats kommer senast från Norrbottens läns landsting där han arbetat i fyra år som verksamhetschef. Innan dess har han arbetat som personalchef inom bank- och finansvärlden och industrisektorn. Han har också jobbat som officer och vid Luleå tekniska universitet.

Mats Karmefjord har en examen inom organisations- och arbetspsykologi från Umeå universitet.
– Jag ska försöka besöka varje verksamhetsort under de första månaderna för att få träffa företagets personal och få en inblick i verksamhetens art. För mig är det viktigt att som ansvarig för personalfrågor att ha en god kännedom om den arbetsmiljö som företagets personal verkar i.

– Som Luleåbo har jag kunnat följa VR Track OY:s utveckling via media och det känns oerhört spännande att vara med på den resa som företaget står inför.

VR Track har expanderat kraftigt och behovet av en stadigvarande personalfunktion har växt fram. Det kommer att bli Mats Karmefjords huvuduppdrag att bygga upp en väl fungerande personalfunktion inom VR Track OY tillsammans med kollegorna.