Ny Affärsområdeschef Investering i VR Track Sverige

Peter JohanssonPeter Johansson är ny Affärsområdeschef Investering i VR Track Sverige. I och med utnämningen av Peter som Affärsområdeschef är VR Track Sveriges hela ledningsgrupp nu tillsatt.

Peter är 52 år och kommer från Örebro, där han jobbat på Balfour Beatty Rail som Investeringschef stora projekt. Peter har en gedigen bakgrund från SJ via Cogifer till BB Rail. Peters främsta intresse efter familjen är flugfiske. Han har stor erfarenhet av järnvägsbranschen och kommer att tillföra VR kompetens inom ny- och ombyggnad av BEST anläggningar. Han kommer att börja hos oss den 1 april 2012.

Peters huvudsakliga uppgifter blir att ansvara för hela processen inom ny- och ombyggnadsprojekt och därmed bygga upp och utveckla VR:s Affärsområde Investering. Peter kommer att ingå i ledningsgruppen, vara stationerad i Solna och rapportera till VD Joachim Ytterstene.

”Det är med glädje jag kan konstatera att vi nu har en bra personalgrund att stå på för att på allvar kunna vara med och konkurrera om alla BEST relaterade projekt i Sverige”

Vi önskar Peter varmt välkommen till ett VR Track Sverige under utveckling.