Nytt bolag VR Track Sweden AB

Det är med glädje och stolthet vi nu kan konstatera att vi är ett svenskt bolag, VR Track Sweden AB, som kommer att till 100% vara ägt av VR Track OY. Bildandet av ett svenskt bolag visar vårt allvar att bli en etablerad partner på den svenska järnvägsmarknaden. Där vi sakta men säkert kommer att öka vår marknadsandel. Vi har kunnandet, engagemanget och investeringsviljan att leva upp till alla högt ställda krav på en pålitlig, långsiktig och effektiv samarbetspartner.

VR Track Sweden AB är inne i ett intensivt skede där vi nyrekryterar för nuvarande projekt och kommande projekt. Vi håller på att expandera för att möta kraven som ställs på Sveriges infrastruktur. Vi ska vara med och utveckla den svenska järnvägen.

Vi är i dagsläget etablerade med två administrativa kontor, ett i Luleå och ett i Stockholm (Solna). Vi har platskontor i Kiruna, Umeå, Östersund, Sundsvall, Ånge, Långsele och Duved. Vi kommer inom kort etablera nya platskontor.

Vi är ett ungt företag i Sverige med ett stort nytänkande, där alla med sitt sätt att agera och tänka nytt har möjlighet att utveckla företaget och bidra till ett fantastiskt arbete för att den svenska järnvägen ska fungera.