God Jul och Gott Nytt ÅR!

Vi närmar oss jul och ett nytt år. Hösten har varit intensiv och rolig. VR har tagit stora steg framåt i sin utveckling.  Jag vill tacka alla, medarbetare, kunder och leverantörer för ett mycket bra och framgångsrikt år.

Det har varit och är full fart i VR Track. Mycket att göra och nya utmaningar att hantera. Men jag tycker vi alla ska vara stolta och nöjda med det gångna året.

Ingen har väl undgått debatten i media avseende säkerhet och underhåll inom järnvägen. Jag tycker debatten hittills varit ganska saklig. Det finns ett eftersatt underhåll inom järnvägssektorn, men vi ser också att både regering och opposition vill satsa mera pengar för att komma tillrätta med detta. Det är bra.

Vi alla inom järnvägssektorn har också en stor utmaning och ett ansvar i att jobba med säkerheten. Vi ska alla komma hem efter dagens slut, vi ska ej ta några onödiga risker. Vi håller oss till reglerna. Vi jobbar säkert eller inte alls.

Nu när det är juletider, tycker jag vi ska skänka inte bara en tanke utan också en julklapp, till dem som behöver det. Årets julklapp går i år till Cancerfonden.

God Jul och Gott Nytt År!
Joachim Ytterstene