Arbetsledare Kontaktledning

Vi söker Arbetsledare inom teknikområdet Kontaktledning till våra projekt

VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg med fokus på säkerhet och lönsamhet. Vår mission är att medverka till ett långsiktigt och hållbart samhällsbyggande. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group-koncernen med erfarenhet och kompetens inom järnvägsbranschen sedan år 1858.

VR Track befinner sig i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående Arbetsledare med inriktning på teknikområdet Kontaktledning. Som arbetsledare är du en viktig resurs för VR Track. I denna roll ska du genom ett strukturerat och kostnadseffektivt arbetssätt leda och planera våra åtaganden i projekten. Du kommer att ha personalansvar, fortlöpande kundkontakter och ett ekonomiskt ansvar. Du arbetar med arbetsberedningar där riskbedömningar, resursplanering, bokning av maskiner och avrop av tjänster är några av de arbetsuppgifter du hanterar för att genomföra dina olika uppgifter.

Tjänsten avser tillsvidareanställning i en fri och omväxlande arbetsmiljö med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbete på obekväma tider samt beredskap kan förekomma. Tjänsten innebär arbete på olika orter runt om i Sverige med fokus på framförallt södra Sverige. Du som söker tjänsten kan därför behöva vara beredd på att övernattning kan ske.

Du har
-Grundläggande utbildning i Elteknik
-Yrkeserfarenhet från branschen
-God datorvana
-Goda kunskaper i svenska och engelska kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift
-Körkortsbehörighet: B

Tjänsten innefattar säkerhetstjänst. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter. För mer information följ nedan länk: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/

Du är
-En ledare
-Självgående, lugn och stabil
-Anpassningsbar för olika situationer
-Ansvarstagande gentemot fattade beslut inom givna ramar
-Strukturerad och har förmågan att hålla många bollar i luften

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/CV senast den 2018-10-15.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag enligt nedan.

ANSÖK NU Sicka in din ansökan till rekrytering@vrtrack.se märkt ”Arbetsledare Kontaktledning”. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information kontakta
Martin Andersson
, Platschef, martin.andersson@vrtrack.se