Bantekniker

Vi söker nu Bantekniker

VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg med fokus på säkerhet och lönsamhet. Vår mission är att medverka till ett långsiktigt och hållbart samhällsbyggande. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group-koncernen med erfarenhet och kompetens inom järnvägsbranschen sedan år 1858. VR Track Sweden befinner sig i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu ansvarsfulla och självgående Bantekniker.

Tjänsten avser tillsvidareanställning i en fri och omväxlande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling. Arbete på obekväma tider samt beredskap kan förekomma. Tjänsten innebär arbete på olika orter runt om i Sverige med fokus på framförallt södra Sverige. Du som söker tjänsten kan därför behöva vara beredd på att övernattning kan ske.

Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna kollegor. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Vi söker dig som har:

  • God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp.
  • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt.
  • Goda kunskaper i svenska.
  • Körkort Behörighet: B.
  • Gymnasial utbildning.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från branschen eller påbyggnadsutbildningar.

Tjänsten innefattar säkerhetstjänst. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter. För mer information följ nedan länk: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Enligt överenskommelse (södra Sverige)
Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/CV senast den 2018-10-15

Låter det som om någon av dessa tjänster skulle passa dig? Ansök då enligt nedan.

ANSÖK NU Sicka in din ansökan till rekrytering@vrtrack.se märkt med ”Bantekniker”. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information kontakta
Martin Andersson
, Platschef, mail: martin.andersson@vrtrack.se

VR Track strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.