Besiktningstekniker VGV

Vi söker nu två Besiktningstekniker till Västra Götaland Väst

VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg med fokus på säkerhet och lönsamhet. Vår mission är att medverka till ett långsiktigt och hållbart samhällsbyggande. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group-koncernen med erfarenhet och kompetens inom järnvägsbranschen sedan år 1858.

VR Track Sweden befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu två Besiktningstekniker till vårt drift- och underhållskontrakt Västra Götaland Väst med placeringsort Öxnered. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med omväxlande arbetsuppgifter, med möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp, med förutsättningar till stort eget ansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Besiktningstekniker blir att utföra säkerhest- och underhållsbesiktningar enligt gällande lagar och föreskrifter. Du kommer även att vid behov utföra andra arbetsuppgifter inom underhållskontraktet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och erfaren besiktningstekniker från järnvägsbranschen.
Du har behörighetsbevis för säkerhetsbesiktning av trafikverkets fasta anläggningar.
Goda kunskaper i Svenska och B-Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

  • Högt säkerhetstänk
  • Uppmärksam och noggrann
  • Van att planera, genomföra och följa upp och leverera enligt uppsatta tidsramar
  • God kommunikations och samarbetsförmåga

Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter. För mer information följ nedan länk: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Öxnered. Resor kan periodvis förekomma.
Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/CV senast den 2018-12-20

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då enligt nedan.

ANSÖK NU Sicka in din ansökan till rekrytering@vrtrack.se märkt ”Besiktningstekniker VGV”. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information kontakta
Thomas Samuelsson, Platschef, Tel: 0702–599 430.

VR Track strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.