HMSQ Handläggare

Vi söker en HMSQ Handläggare!

VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg runt om i Sverige. Vi är specialister inom teknikslagen bana, el, signal och tele. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group koncernen. Med en stark ägare, en stor egen maskinpark och landets bästa järnvägstekniker är vi en leverantör och partner att satsa på för framtidens järnväg i Sverige.

I rollen som HMSQ Handläggare kommer du att arbeta med att supportera organisationen inom områdena hälsa, miljö, säkerhet och kvalitet (HMSQ). Vidare kommer du att medverka till att förvalta och utveckla verksamhetsstyrningen för HMSQ områdena på ett sådant sätt att krav från myndigheter, kunder och certifieringsorgan möts samt att bolagets egen ambitionsnivå nås. I tjänsten ingår resor till våra etableringar runt om i landet.

Du har
– Högskoleutbildning inom området arbetsmiljö och hälsa och/eller miljö alternativt motsvarande yrkeserfarenhet inom området.
– Minst 3 års erfarenhet från liknande position.
– Mycket goda kunskaper om arbetsmiljö och miljölagstiftning.
– Goda kunskaper om ledningssystem och revisioner.
– Kunskap om risk- och avvikelsehantering, projektledning samt verksamhetsutveckling.
– Erfarenhet av revisionsarbete utifrån ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Du är
Vi söker den som vill ta nästa steg i karriären, som gillar utmaningar och att ha många bollar i luften. Som person är du kommunikativ, van vid att arbeta självständigt och är en flexibel teamspelare som utför arbete där det behövs.

Du är en strukturerad och noggrann person med prioriteringsförmåga. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt att du trivs med att driva ditt eget arbete.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2018-06-22

ANSÖK NU
Sicka in din ansökan med meritförteckning/CV till rekrytering@vrtrack.se märkt ”HMSQ handläggare”. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

VR Track strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

För mer information kontakta
Anna-Lena Lindberg, HMSQ chef, anna-lena.lindberg@vrtrack.se