Signaltekniker BKB/KTK

Vi söker nu Signaltekniker till Blekinge Kustbana och Kust till Kustbanan

VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg med fokus på säkerhet och lönsamhet. Vår mission är att medverka till ett långsiktigt och hållbart samhällsbyggande. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group-koncernen med erfarenhet och kompetens inom järnvägsbranschen sedan år 1858.

VR Track Sweden befinner sig i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Därför söker vi nu en ansvarsfull och självgående Signaltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt Blekinge Kustbana och Kust till Kustbanan. Tjänsten avser tillsvidareanställning i en fri och omväxlande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling.

Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat arbetslag med många yrkeskunniga och erfarna kollegor. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar ett driv mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil och lätt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Du har
-Grundläggande utbildningar i signalteknik
-SISÄ-kompetens
-Några års yrkeserfarenhet för aktuell tjänst
-God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp
-Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt
-Körkort: B (BE/C-körkort är meriterande)
-Goda kunskaper i svenska

Du är
-Självgående, lugn och stabil
-Grundlig vad gäller dokumentation av utfört arbete
-Anpassningsbar för situationen
-Driven och avslutar påbörjade arbetsuppgifter
-En lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra

Tjänsten innefattar beredskap och säkerhetstjänst. För att arbete i säkerhetstjänst krävs det att du uppfyller de lagstadgade krav om hälsa och hälsoundersökningar för personer som har trafiksäkerhetsklassade arbetsuppgifter. För mer information följ nedan länk: http://www.transportstyrelsen.se/jarnvag/trafikmedicin/regelverk/

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (om själv önskas finns möjlighet till deltid)
Placeringsort: Karlshamn eller Hässleholm
Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/CV senast den 2018-12-20

Låter det som om någon av dessa tjänster skulle passa dig? Ansök då enligt nedan.

ANSÖK NU Sicka in din ansökan till rekrytering@vrtrack.se märkt med ”Signaltekniker BKB/KTK”, alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information kontakta
Bo-Göran Ajax, Arbetsledare, mail: bo-goran.ajax@vrtrack.se
Per-Johan Wadin, Platschef, mail: per-johan.wadin@vrtrack.se

VR Track strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.