Signaltekniker till MÅB

VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg med fokus på säkerhet och lönsamhet. Vår mission är att medverka till ett långsiktigt och hållbart samhällsbyggande. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group-koncernen med erfarenhet och kompetens inom järnvägsbranschen sedan år 1858.

VR Track Sweden har fått förnyat förtroende av Trafikverket att utföra drift- och underhållstjänster på Mitt- och Ådalsbanan under perioden 2018 till 2023. Vi söker nu Signaltekniker till Långsele, Ånge och Östersund.

Som Signaltekniker är du en viktig resurs för VR Track. Vi erbjuder varierande och självständiga arbetsuppgifter i kombination med ett stort ansvarstagande och personlig utveckling. Som Signaltekniker inom drift- och underhållsprojekt förekommer ytterligare arbetsuppgifter utöver de specifika signaltekniska arbetena i samband med projektets olika områden och skeden.

Tjänsten innefattar säkerhetstjänst och beredskap. Resor kan förekomma.

Du har
• Grundläggande utbildningar i signalteknik
• God förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp
• Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt
• Körkort: B (BE/C-körkort är meriterande
• Goda kunskaper i svenska

Vidare har du yrkeserfarenhet från signalteknik på järnväg, SISÄ-kompetens liksom fordonsutbildningar för järnvägsfordon är detta meriterande. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Du är
• Självgående, lugn och stabil
• Grundlig när det gäller dokumentation av utfört arbete
• Anpassningsbar för situationen
• Driven och avslutar påbörjade arbetsuppgifter
• En lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Långsele, Ånge eller Östersund
Sista ansökningsdag: Ansökan med meritförteckning/CV senast den 2018-12-20

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då enligt nedan.

ANSÖK NU Sicka in din ansökan till rekrytering@vrtrack.se märkt ”Signaltekniker MÅB”. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information kontakta
Leif Oskarsson, Platschef, mail Leif.oskarsson@vrtrack.se

VR Track strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.