Verksamhetsutvecklare

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare!

VR Track Sweden är en snabbt växande järnvägsentreprenör som bygger och underhåller järnväg runt om i Sverige. Vi är specialister inom teknikslagen bana, el, signal och tele. VR Track Sweden ingår i den finska VR Group koncernen. Med en stark ägare, en stor egen maskinpark och landets bästa järnvägstekniker är vi en leverantör och partner att satsa på för framtidens järnväg i Sverige.

I rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du utveckla och följa upp våra projekt, vårt verksamhetssystem och vår effektivitet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
-Att vara behjälplig vid anbudsframtagning och kalkylering.
-Att delta i olika forum och utvecklingsprojekt.
-Att följa upp och utveckla det interna verksamhetssystemet.
-Att bistå platschefer och deras projektorganisation med att utveckla våra projekt och affärer.
-Att på ett övergripande plan skapa och kontinuerligt följa upp planering av projekt samt resurser.
-Att kontinuerligt följa upp våra projekt samt delta i kund- och leverantörsmöten

Du kommer att arbeta nära vår Operativ chef och vara med i hela kedjan från kalkyl, planering, genomförande till uppföljning. I tjänsten ingår resor till våra etableringar runt om i landet.

Du har
-Högskoleutbildning inom området teknik och/eller motsvarande erfarenhet
-Minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom bygg eller anläggningsbranschen.
-Arbetat med planering, gärna i Microsoft Project samt i projektets alla faser: Anbud-Produktion-Uppföljning och förstår och kan diskutera projektekonomi.
-Mycket goda kunskaper och utbildning i entreprenadjuridik
-Stor IT vana och lätt att hantera/utveckla olika IT system
-B Körkort

Du är
Vi söker den som gillar utmaningar och att ha många bollar i luften. Som person är du affärsmässig, kommunikativ, analytisk, strukturerad och noggrann person med prioriteringsförmåga. Du är van vid att arbeta självständigt och är en flexibel teamspelare som utför arbete där det behövs. Du har också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt att du trivs med att driva ditt eget arbete.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Solna, Hässleholm eller Kalmar
Sista ansökningsdag: 1 juni 2018

ANSÖK NU
Sicka in din ansökan med meritförteckning/CV till rekrytering@vrtrack.se märkt ”Verksamhetsutvecklare”. Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

VR Track strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

För mer information kontakta
Niklas Sundel, Operativ chef, niklas.sundel@vrtrack.se