Maskinoperatör/Fordonsförare/Nivellör

Vi söker nu en Maskinoperatör

Avdelning Teknik tillhandahåller maskintjänster för VR Tracks Investerings -och Underhållsprojekt. I VR Track finns en kraftfull maskinpark med flera olika typer av arbetsmaskiner.

Som Maskinoperatör är du förare för våra spårbundna fordon och ansvarig för nivelleringen. Du har behörighet på växelriktare 04S P&T, linjeriktare/dubbel stoppare P&T. Har du förarbehörigheter utöver detta är det ett plus.

Du är van med arbetsfordon på järnväg sedan tidigare och har jobbat några år som Maskinoperatör/Nivellör. Du känner dig bekväm med tekniken och är väl insatt i byggprojektens faser och planeringar.

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och välorganiserad, ser möjligheter, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Som person är du van att ta ansvar, har god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för ditt arbete.

Du har
• relevant utbildning.
• några års yrkeserfarenhet som maskinförare på järnväg alternativt yrkeserfarenhet som är likvärdig.
• godkända urvalstester och hälsoundersökning för arbete i säkerhetstjänst enligt TSFS 2011:61.
• körkort lägst klass B.
• goda kunskaper i svenska.

Arbetet innebär helg- och nattarbeten.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Tillsvidare
Placeringsort: Hemmet

ANSÖKAN
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 14 mars. Skicka din din ansökan med personligt brev CV och intyg på utbildningar märkt ”Maskinoperatör/Nivellör” till rekrytering@vrtrack.se.

För mer information kontakta
Jonas Flyckt, Produktions & planeringschef Strategiska Maskiner, Tel: 072-507 24 43