Vi söker en Inköpsansvarig

Vi söker nu en driven och strukturerad strategisk Inköpsansvarig med viljan att vara med och utveckla inköpsprocessen övergripande. VR Track Sweden befinner sig i en spännande expansiv fas där du får vara med och bygga en ny roll med möjlighet att påverka innehåll och utformning.

Du kommer att jobba övergripande och stötta verksamheten med framtagande av leverantörs- och upphandlingsstrategier, se över och förbättra interna processer och arbetssätt samtidigt som du kommer att arbeta med stort fokus på att blicka utåt på leverantörsutveckling. Du kommer att ha ett nära samarbete med Anbudschef där du är med och stöttar i upphandlingar genom att ta fram kontrakt och offerter från underleverantörer. I rollen har du ett helhetsansvar för analys och uppföljning av kostnaderna för de totala inköpsvolymerna.

VR Tracks Swedens verksamhet är geografiskt spridd över hela landet. Som Inköpsansvarig har du ett samordnade ansvar för det nätverk av personer som de facto utför de operativa inköpen i den dagliga driften. Din uppgift blir att ge instruktioner och riktlinjer, stöd samt säkerställa uppföljning och analys. I din roll kommer du se över befintliga leverantörsavtal och bidra till att förbättra och kostnadseffektivisera genom att söka nya leverantörer och stötta i  att utveckla befintliga med siktet inställt på att skapa en leverantörsbas vilken i förlängningen bidrar till företagets konkurrenskraft och lönsamhet. Ett nytt inköpssystem kommer att implementeras och din roll blir att agera projektledare och kravställare.

I rollen har du resultatansvar i förhållande till uppställda mål. Du rapporterar till Vice VD. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna.

I denna rekrytering samarbetar VR Track med Harvey Nash. Ansök senast 30 oktober genom att skicka ditt CV (gärna i pdf format) till ansokan@harveynash.se samt ange referensnummer 5497. För frågor vänligen kontakta Sandra Isojärvi, ansvarig konsult på Harvey Nash, på sandra.isojarvi@harveynash.se.

http://www.harveynash.com/se/nyheter/jobb/inkopsansvarig-vr-track-sweden-stockholm.asp